Διεθνές Συνέδριο: “Φυσικό Αέριο και Ασφάλεια Ενεργειακού Εφοδιασμού στην ΕΕ”

Τα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη Βουλγαρία, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, συνδιοργάνωσαν διεθνές συνέδριο με θέμα:

“Φυσικό αέριο και ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη,  την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 18.30, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα Regency Ballroom ).

Το θέμα εισηγήθηκαν Έλληνες, Βούλγαροι και Κύπριοι ευρωβουλευτές, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί. Εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου.

Το συνέδριο  ήταν ανοιχτό στο κοινό και υπήρχε παράλληλη διερμηνεία προς την Ελληνική, τη Βουλγαρική και την Αγγλική γλώσσα.

Από αριστερά: Λ. Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής Γραφείου του Ε.Κ. στην Ελλάδα, V. Urutchev, ευρωβουλευτής (Βουλγαρία), Ι. Τσουκαλάς (Ελλάδα), ευρωβουλευτής, Στ. Μπίλλας, Πρόεδρος του EISD (τ. Ινστιτούτο A CERT), Κ. Ναλμπάντη, Γενική Διευθύντρια του EISD, Δρ. Γ. Παπαρσένος, Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΣΦΑ και Ε. Θεοχάρους, ευρωβουλευτής (Κύπρος)
Ο Λ. Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου του Ε.Κ. στην Ελλάδα, με τον Τ. Γεωργίου, Επικεφαλής του Γραφείου του Ε.Κ. στην Κύπρο
Ο Καθ. Ι. Τσουκαλάς, Ευρωβουλευτής με την V. Stanicic, Επικεφαλής του Γραφείου Ε.Κ. στη Βουλγαρία

Related Posts